Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Okuyan, araştıran, akla ve bilime inanan, üreten ve üretmekten zevk alan, önce kendine, sonra tüm insanlığa saygı duyan, çevresine karşı duyarlı, paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, her biri birer Mustafa Kemal olmayı hedefleyen öğrenciler yetiştiren Bir okul olmak öncelikli hedefimizdir.

Misyon: Biz, Merkez Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar:

Saatler: 08:15 - 15.15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guclukonakmehmetakifersoy.meb.k12.tr

Adres - Bağlar Mah. Bahçeyolu Cd. No2 Güçlükonak / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - İlçemiz yaklaşık 3600 nüfuslu küçük ve sakin bir bölgedir.

Adres - Bağlar Mah. Bahçeyolu Cd. No2 Güçlükonak / ŞIRNAK

Ulaşım Hergün Cizre, Midyat ve Siirt servisleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 50 km.